Igor Tudor: Oyuncularımla gurur duyuyorum..

Süper Lig'de sezonun 28.haftasında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan ve ezeli rakibine 90+1'de yediği golle mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki Hırvat teknik adam mağlubiyeti kesinlikle haketmediklerini belirtirken, açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Gerçekten böyle bir maçtan sonra, böyle bir performanstan sonra kaybettiğimize inanmak istemiyorum. Soyunma odasına girdikten sonra tüm oyuncularıma "Sizinle gurur duyuyorum, kafanızı kaldırın" dedim. Ben onlarla şahsen gurur duyuyorum. 90 dakika boyunca dominant olan bir Galatasaray vardı. Çok pozisyon bulamadık belki ancak bulduğumuz pozisyonlar maçı kazanmamız için yeterliydi. Kazanamadığımız için gerçekten üzgünüm.

Bazı maçlarda iyi performans göstermediğimiz doğru. Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları kaybetmeyi kesinlikle hak etmediğimiz maçlar. Bugünkü maça baktığımızda, şans mı demek lazım - kader mi demek lazım bilmiyorum ancak kaybetmemize uygun bir kelime bulamıyorum. İyi bir performans gösteren, mücadele eden, sonuna kadar ruhuyla savaşan bir Galatasaray vardı. Bu ruhu ortaya koyduğumuz ve korumaya devam ettiğimiz sürece kazanacağımızı düşünüyorum.

Önümüzde bir çok maçımız var. Yeter ki bu ruhu ortaya koyalım, bu ruhu ortaya koyduğumuz sürece maçları kazanacağız. Bugün kesinlikle bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Yapmaları gereken herşeyi yaptılar ancak futbolda böyle şeyler olabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0