Igor Tudor: Yüreğimizi ortaya koymalıyız..

Süper Lig'de yılın son derbisini oynayacak olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde teknik direktör Igor Tudor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken, yürekleriyle oynamaları gerektiğini belirtti. Tudor'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Kesinlikle, bu maça tamamen odaklanmış durumdayız. Herkes maçın başlamasını istiyor. Bizim için oldukça önemli bir derbi. Çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum ve bir an evvel maçın başlamasını istiyoruz. Bu maçtan çok ümitliyim. 2 haftadır iyi çalışan bir Galatasaray var. Oyuncularımla da konuştum. Bu akşam 90 dakika boyunca yüreklerini sahaya koymaları gerekiyor. Fiziksel durumumuz 2 ay öncesine göre daha iyi durumda. Oyuncularım yüreklerini sahaya koyarak, zeki ve soğukkanlı bir şekilde, akıllıca oynamamız gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0