Josue: Skor kimseyi yanıltmasın zor bir maç oldu..

Adanaspor karşısında yıldız oyuncu Wesley Sneijder'ın yerine ilk onbirde başlayan ve gösterdiği etkili performansla galibiyette pay sahibi olan Portekizli hücum oyuncusu Josue karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çok mutluyum, çok önemli bir 3 puandı. Belki, Adanaspor ligin alt sıralarında olabilir ama rakibin iyi olduğunu ve kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. İlk dakikadan itibaren bunu da gördük. Skor kimseyi yanıltmasın. Mili takım arasını iyi değerlendirdik, iyi oynadık. İlk dakikadan itibaren baskılı oyun oynadık. İyi bir galibiyet aldık ama futbolda dünler yok, artık geleceğe bakacağız.

Kazandığımız için mutluyum. Pozisyonumdan daha önemli bu. Tabii ki pozisyonum da iyiydi. Selçuk bana destek verdi. Nando Muslera da çok destek verdi. Bugün performansımın arkasında bu da vardı. Ne zaman bana fırsat gelse elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0