KBL | Marina Maljkovic: Çok onurlu ve mutluyum

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 24. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi 89-73 mağlup ederken mücadele sonrası Başantrenörümüz Marina Maljkovic maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic'in sözleri şu şekilde..

Bu derbi galibiyeti bize nefes aldırdı. Yakın Doğu Üniversitesi ile bu sezon oynadığımız beş maçı da kaybettik ama EuroCup Women’da geldiğimiz sonuçtan memnunum. EuroCup’ta elendikten sonra bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Bu sene gerçekten kadromuzda büyük değişimler oldu. Genç oyuncular var, sene ortasında gelenler var… Böylesine zor bir maçı kazandığımız için çok onurlu ve mutluyum.

Buranın Galatasaray olduğunu oyuncularım ve ben hepimiz biliyoruz. Kadın basketbolunda bu sezon bizim için bir geçiş sezonu yaşanıyor ancak bu sezonu iyi geçirdiğimiz için çok mutluyum.

Fenerbahçe’yi yenmek çok zordu. Onlar EuroLeague Final Four takımı. Biz bu sezon her maça maç maç baktık. En üst yerde bitirebilmek için en iyisini yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Galatasaray’da olmaktan oyuncularım ve ben çok mutluyuz. Maç öncesinde Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin kulüp için önemini biliyordum. Bu yüzden de galibiyetle ayrıldığımız için tüm Galatasaray ailesini tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0