Marina Maljkovic: Tüm oyuncuları dahil ederek uyanmalarını istedim..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun son maçında Tosyalı Osmaniye GSK'yı evinde ağırlayan ve karşılaşmadan 89-78'lik skorla sezonu galibiyetle tamamlayan Galatasaray kadın basketbol takımında karşılaşma sonrasında baş antrenör Marina Maljkovic ve genç oyuncu Eda Şahin açıklamalarda bulundu.

Marina Maljkovic
İzleyenler için keyifli bir müsabaka oldu. Normal sezonun son maçını kazanmış olmak bizi mutlu etti. Play-off’lar öncesi 5 maçı üst üste kazanmış olmamız takım özgüveni açısından çok önemliydi. Bugün rotasyonda az şans bulan oyuncularımıza daha fazla şans vermeye çalıştım. Bugünkü maçın ana teması tüm oyuncularımızı oyuna dahil ederek onların uyanmasını sağlamaktı ve bunu başardığımız için mutluyum.

Eda Şahin
Normal sezonun son maçını oynadık, sezonu galibiyetle noktaladığımız için mutluyuz. Önümüzde çok zor play-off maçları var, amacımız finale kadar gitmek ve şampiyonluğa ulaşmak. Hocama da verdiği süreler için teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0