Sarayın Sultanları'nda şok.. Yvonne Anderson takımdan ayrıldı!

Galatasaray kadın basketbol takımının sezon başında kadrosuna kattığı ve son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Amerikalı oyuncu Yvonne Anderson hakkında şok bir gelişme yaşandı! Genç oyuncu sözleşmesi devam etmesine ve kulübün haberi olmamasına rağmen WNBA takımlarından Chicago SKY'ın hazırlık kampına davet edildiği için Amerika'ya gitti. Yvonne'nin izinsiz olarak takımdan ayrılması sonrasında kulüp tarafından resmi açıklama yapıldı.

Kadın Basketbol Takımımızın sporcusu Yvonne Anderson, kulübümüzün ve teknik kadromuzun izni olmaksızın, WNBA takımlarından Chicago SKY’ın hazırlık kampına katılmak üzere bugün itibariyle Amerika’ya gitmiştir. 
Kulübümüzle kontratı devam etmekte olan sporcunun bugün oynanacak son lig maçında ve daha önemlisi play-off çeyrek final serisinde görev yapmayacak olması en başta profesyonelliğe yakışmayacak bir tutumdur. En başta da takım arkadaşlarına ve camiamıza karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır. 
Sporun ruhundan ve etik anlayışından uzak bu kabul edilemez tavır sebebiyle oyuncuya hem maddi hem manevi tazminat davası açılacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0