Mircea Lucescu görüşmeleri doğruladı!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde Zenit'i çalıştıran Mircea Lucescu ile yaptığı görüşme ortaya çıkmıştı. Bu görüşmenin ardından Rumen hocanın menajeri Zaporzhan, "Dostların her görüşmesi transfer için değildir." ifadelerini kullanmıştı. Tecrübeli teknik adam önceki gün Four Four Two'ya verdiği röpartajda görüşmeyi doğrularken, çarpıcı ifadeler de kullandı.

2000-2002 sezonları arasında Galatasaray'ı çalıştıran ve o dönemin şartları altında büyük başarılara imza atan Mircea Lucescu'nun sözleri şunlar: "Kulüp başkanıyla görüşmem gayet normal. Çünkü ben Türk futbolundan iki büyük takımla başarılı olarak ayrıldım. Türk futboluyla ilgili de daima iyi izlenimlere sahip oldum, Türk futbolcuları sevdim. Türklerle aynı mantaliteye sahibiz. Balkan ülkelerinden gelen teknik direktörler Türkiye'de hep başarılı olmuştur."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0