Tudor savunmanın sağında Sabri'yi oynatacak..

Galatasaray’da birçok hocayla çalışan Sabri Sarıoğlu, Igor Tudor’un da gönlünü çalmayı başardı. Habertürk gazetesinin haberine göre; sağ bekte diğer oyuncularından istediği katkıyı alamayan Hırvat hoca da kendisinden önceki teknik adamlar gibi ‘Reyiz’e sarıldı

Altyapısından yetiştiği Galatasaray’da 15 sezondur forma giyen Sabri Sarıoğlu, bu süreçte çalıştığı birçok teknik adamın değişilmez ismi oldu. Sezon başında 1 yıllığına uzatılan sözleşmesinin bitişiyle artık gelecek yıl takımda olmayacağı düşünülen emektar oyuncu, yeni hocası Igor Tudor’un da gözüne girmeyi başardı.

Hırvat teknik adamın göreve gelmesiyle formasından uzak kalan, Başakşehir maçının 18 kişilik kadrosuna dahi alınmayan Sabri, geçtiğimiz hafta oynanılan Fenerbahçe derbisiyle yeniden ilk 11’e döndü ve performansıyla sınıfı geçti. Sabri’nin verdiği katkıdan memnun kalan Tudor’un da derbinin ardından deneyimli oyuncusunu tebrik ettiği ve bundan sonraki haftalarda da şans vermeye devam edeceği bildirildi.

KALMAK İSTİYOR
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sabri’nin de takımda kalmayı çok istediği kaydedildi. Kalan 6 maçta en iyi performansını sergilemek için mücadele etmek istediği öğrenilen 33 yaşındaki oyuncunun, yeni kontrat için yönetimle masaya oturma amacında olduğu ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0