Poldi varsa galibiyet var!

Galatasaray futbol akademisi takımları Cumartesi günü 4 maça çıktı. Takımlarımız sahadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılırken, U14 takımının karşılaşmasını Alman yıldızımız Lukas Podolski tribünden takip etti.

U11 takımımız, Fatih Karagümrük'ü Yusuf Akçiçek, Yusuf Talha Güler, Mehmet Ciban Yıldırım, Furkan Ulupınar, Oğuzhan Konucu ve Arda Hacısalihoğlu'nun golleriyle 6-1 mağlup etti. U13 takımımız ise Ümraniyespor'u Hamza Akman'ın penaltısıyla 1-0 yendi. 

Lukas Podolski'nin baştan sona izlediği U14 takımımızın maçında ise Pendik karşısında sahadan 3-0 galip ayrılan taraf takımımız oldu. Bu maçtaki goller Cemal Öksüz (2) ve Feyttullah Gürlük'ten gelirken 15 takımımız Pendik ile golsüz berabere kaldı.

Lukas Podolski, U14 maçının ardından; "3 puan almak önemliydi. Son 3 maçta en iyi oynayıp kazanacağız. Oyuncularımız her gün çok iyi çalışmalılar, futbolu çok sevmeliler, futbolu düşünmeliler,  gelecek için her gün üzerine koyarak futbol yaşamlarını sürdürmeliler" dedi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0