Sedat İncesu: Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyorum

Andre Vergauwen Kupası finalinde Albacete'yi 63-61 mağlup ederek kupaya uzanan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, oyunculardan İsmail Ar ve Bülent Yılmaz GS TV'ye açıklamalarda bulundu..

SEDAT İNCESU
Söyleyecek tek şey onları tebrik ediyorum. Çok stresli maçtı ama son 11 yılda kurduğumuz kültür bu. İhtiyacımız vardı; hem ülkemizin, hem taraftarımızın hem Galatasarayımızın. Kupayı taraftarımıza ve kulübümüze armağan ediyorum. Çocukların gözlerinden öpüyorum.

BÜLENT YILMAZ
Baştan sona maçı üstün götürdük. Albacete'ye grup maçında yenilmiştik ama bugün çok iyi başladık, sonuna kadar götürdük ve şampiyonluğu hak ettik

İSMAİL AR 
İki arkadaşımız 5 faul aldı. İki uzunsuz oynadık. Albacete, İspanya'nın en iyi takımlarından biri. Turnuvayı kazandık; kimse buna inanmıyordu. Albacete ve Bilbao favori gösteriliyordu. Seneye inşallah Şampiyonlar Ligi'ni alacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0