Sultanlar Ligi | Kızlar durdurulamıyor!

Galatasaray, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off yarı final ilk karşılaşmasında Vakıfbank ile Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaştı. Takımımız zorlu karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Yarı final etabının rövanş maçı 12 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 16.00’da yine Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

Büyük çekişmeye sahne olan ilk set karşılıklı sayılarla başlarken ikinci teknik molanın ardından oyuna ağırlığını koyan takımımız seti 25-19 kazandı. İkinci sete etkili başlayan taraf Vakıfbank olurken ikinci teknik molanın ardından Leys'in servis turunda 7-0'lık bir seri yakalayan takımımız geriden gelerek öne geçmeyi başardı. Setin sonunda hata yapmayan Galatasaray, seti 25-23 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti. Üçüncü sete de iyi başlayan taraf Vakıfbank olurken takımımız setin ortalarında Nadia Centoni ile etkili oldu ve 6-1'lik seri yakalayarak tekrardan oyunun içine döndü. Setin sonlarında etkili servis atıp çok iyi savunma yapan kızlarımız seti 25-22; karşılaşmayı da 3-0 kazanarak finale çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Kızlarımız Çarşamba günkü maçta 2 set alması halinde finale çıkmayı garantileyecek. 0-3 veya 1-3'lük Vakıfbank galibiyetlerinde ise altın set oynanacak. Altın setin galibi Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off finaline adını yazdıran ekip olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0