17 Mayıs kutlamaları neden Arena'da olmadı?

Galatasaray'ın 17 Mayıs kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonun neden Türk Telekom Arena'da yapılmadığı ortaya çıktı. Gamaspor'un haberine göre Florya'da yapılan organizasyonla ilgili plan farklıydı. 

Bu organizasyonun daha geniş çaplı gerçekleştirilip efsaneler maçının da Türk Telekom Arena’da yapılması planlanıyordu. Bu kapsamda Galatasaray anlaşmalı olduğu UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) ile ortak hareket etme kararı aldı. Galatasaray’ın efsanelerine karşı UNDP de yıldızlar karması çıkaracaktı. Ancak UNDP’nin çıkardığı takımdaki çoğu ismin yeterince popüler olmaması Galatasaray’a geri adım attırdı. 

Ekim ayı için sözleşildi. Ekim ayında UNDP daha iyi bir kadro kuracak ve Türk Telekom Arena’da efsaneler maçı yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0