Adnan Öztürk: İmza kampanyasına destek vermedim çünkü..

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Düşünce Derneği'nin toplantısına Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından ve 2018 Mayıs ayında yapılacak olan seçimde başkan adaylığını açıklayan isimlerden Adnan Öztürk ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bahri Havadır'ın editörlüğünü yaptığı Babaspor isimli websitede yer alan habere göre; Galatasaray yönetimini çıktığı medya organlarında eleştiren ve 2018'de yapılacak seçimde adaylığını şimdiden açıklayan Adnan Öztürk, erken seçim için başlatılan imza kampanyasına destek vermedi.

Kampanya için imza vermediğini, verenlerin de bir mağduriyet yaratacağını söyleyen Adnan Öztürk ''İmza vermedim çünkü, bu şekilde Dursun Özbek ve yönetimini mağdur etmiş olurum.'' şeklinde görüş bildirirken; Adnan Öztürk'ün bu düşüncesi camiada şaşkınlıkla karşılandı.  Ayrıca, kamuoyunda imza kampanyasına destek verdiği iddia edilen Dursun Özbek yönetiminin eski idarecilerinden Levent Nazifoğlu ve Cüneyt Tanman'ın yanı sıra, Tayfun Demir de aksi yönde görüş bildirdi ve başlatılan imza kampanyasına herhangi bir imza vermediler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0