Koray Günter'e talip var!

Sezon başında yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen ve geçtiğimiz aylarda takımla birlikte çalışmalara başlayan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Koray Günter gelecek sezon adına kiralanacak isimlerin başında geliyor.

11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Yeni Malatyaspor'da gelecek sezonun planlaması yapılırken, takımın başında devam edecek olan teknik direktör İrfan Buz yönetimden savunmaya takviye istedi. Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle bu sezon forma giyemeyen 22 yaşındaki Koray Günter'i kiralamak isteyen Malatyaspor'un bu teklifi ilk etapta kabul edildi. İrfan Buz'un bizzat istediği Koray'ın sakatlık sonrasında Süper Lig'de maç eksiğini gidermesi ve tecrübe kazanarak gelecek sezon Galatasaray'a dönmesi bekleniyor. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Osmanlıspor'un da Koray Günter'i kiralamak istediği ancak herhangi bir resmi girişimin olmadığı kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor.

2014 yılının devre arasında Borussia Dortmund'dan transfer edilen Koray Günter, gerek savunmadaki rotasyon gerekse sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'da pek fazla forma şansı bulamasa da, genç yaşı ve yüksek potansiyeli ile Galatasaraylı idarecilerin umut beslediği isimlerin başında geliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0