Varsa yoksa Bafetimbi Gomis..

Galatasaray artık Bafetimbi Gomis transferinde sona yaklaşıyor.. Sarı-Kırmızılılar, 2+1 yıl yerine opsiyonsuz 3 yıllık sözleşme talebinde bulunan 31 yaşındaki golcünün bu isteğini olumlu karşıladı. Bonservisini elinde bulunduran İngiliz kulübü Swansea City’nin de onayıyla taraflar pazarlık aşamasına geçerken, Galatasaray yönetimi işi bir an önce bitirebilmek adına girişimleri hızlandırdı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; başka takımlardan da teklifler alan Gomis’in bir an önce kesin kararını vermesini isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Fransız futbolcuya elini çabuk tutması için haber gönderdi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin en büyük planı sezon bitmeden Gomis transferini gerçekleştirip hem camiada heyecan yaratmak hem de forma satışlarını artırmak.

BİR GOLCÜ DAHA YOLDA..
Galatasaray yönetimi bir yandan Gomis transferini bitirmek için çabalarken, diğer taraftan bir golcünün daha kadroya katılması düşünülüyor. Podolski’nin takımdan ayrılacak olmasıyla elinde santrafor olarak sadece Eren Derdiyok kalacak olan Galatasaray’da, Gomis’le beraber aynı ayarda bir yabancı golcünün daha transferi için temaslar sürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0