Anadolu Efes - Galatasaray arasında bilet gerginliği!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi 3. maçında Anadolu Efes ile Galatasaray Odeabank bu akşam saat 20.00'de kozlarını paylaşacak. Perşembe günü kazanarak seriyi 1-1'e getiren Galatasaray Odeabank bu maçı da kazanarak adını yarı finale yazdırmak istiyor ancak Anadolu Efes ev sahipliğinde oynanacak 3. karşılaşma öncesi 'bilet gerginliği' yaşandı

Galatasaray Odeabank baş antrenörü Ergin Ataman, serinin 2.maçında 73-63 kazandıkları mücadelenin ardından, “Cumartesi günü bu salonda taraftarımızla birlikte kazanacağız” dedi. Anadolu Efes sportif direktörü Alper Yılmaz ise Ataman’ın sözleri üzerine, “Anadolu Efes tarafına hiçbir Galatasaraylı giremez. Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş ile deplasmanda oynarken 10 bin taraftar götürebilecek mi? Aynısı bizim maçlarımız için de geçerlidir” açıklamasını yapmıştı.

Konuyla ilgili Hürriyet’in ulaştığı Galatasaray basketbol şube sorumlusu Can Topsakal ise, “Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan Anadolu Efes maçıyla ilgili bir bilet talebimiz oldu. Ancak kendileri bunun mümkün olmadığını dile getirdiler. Prosedürün aynen uygulanacağını söylediler” ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0