Ali Yüce: Şampiyon olmak için çalışıyoruz!

Türk kadın voleybolunun gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden birisi olan Neslihan Demir Güler'i renklerine katan ve bugün gerçekleştirilen törenle birlikte bu birlikteliği resmiyete döken Galatasaray kadın voleybol takımında şube yöneticisi Ali Yüce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Neslihan az önce 'Benim için bunları hazırlamışsınız, değer vermişsiniz' ifadesini kullandı ama hiçbir şey Neslihan'ın Türkiye'nin en değerli oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez. Başkanımıza, yönetim kuruluna, oyuncu tarafında ve kulüp tarafında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir transfer gerçekleştirdik. Bu sene olabilecek bütün liglerde, bütün kupalarda Galatasaray en büyük adaydır. Transferlerin devamı gelecek. Bu transferi Galatasaray camiasına armağan ediyoruz.

Galatasaray ilk kez wild-card olmadan, hak ederek Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. O kalitede bir kadro yapıyoruz. Şampiyon olmak için kadromuzu hazırlıyoruz. Hocamızla, voleybol şube çalışanlarımızla kenetlendik. Taraftarımızı da bu kenetlenmeye davet ediyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0