Atletico Madrid Ozan Kabak'ı istiyor!

Gamaspor'un haberine göre, U17 Avrupa Şampiyonası'nda en çok dikkat çeken Türk futbolcu olan Galatasaraylı stoper Ozan Kabak'a Atletico Madrid talip oldu. U17 Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı yarı finale kadar çıkmış ve oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekmişti.

Ay-yıldızlı kadroda bulunan 6 Galatasaraylı genç ise camiada heyecan yaratmıştı. Bu gençler için özel çalışmalar yapmak isteyen Galatasaray’a müjdeli haber İspanya’dan geldi. Daha önce alt yapıdan çıkan Arda Turan’ı kadrosuna katan Atletico Madrid, yine gözünü Florya’ya dikti.

OZAN KABAK’A YAKIN PRES
Atletico Madrid scout ekibi, Ozan’ı Hırvatistan’da düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası’nda takip etti. 25 Mart 2000 doğumlu stoperin dinamizmi, hava topu hakimiyeti ve duran toplarda rakip defansı tehtit etmesi İspanyolları adeta büyüledi.Turnuvada ev sahibi Hırvatistan’a gol de atan 17 yaşındaki stoper Ozan için Atletico Madrid’in Galatasaray’ın kapısını çalacağı öğrenildi.

TURNUVANIN EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN TÜRK FUTBOLCUSU
Hırvatistan’da düzenlenen 2017 U17 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nin tamamlanmasının ardından UEFA’nın resmi internet sitesi UEFA.COM, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncuyu belirledi. Şampiyonada yarı final oynayan U17 Milli Takımımızın defans oyuncusu Ozan Muhammed Kabak, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncu arasında yer aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0