Bir oyuncudan daha fazlası: Neslihan Demir Güler

Türk kadın voleybolu 2000'li yıllardan sonra önemli taşları aşarak ciddi başarılara yelken açtı. Kulüp bazında güzel yatırımlar ile şu an dünyanın en iyi takımlarının bulunduğu voleybol ülkesi haline gelen Türkiye, milli takımlar bazında ise aynı başarıyı pek yakalayamadı. Fakat diğer sporların aksine, milli takım 2000-2010 arasında efsane olarak nitelendirebileceğimiz kadrosu ile bizlere heyecanlı maçlar izletmedi değil.

İşte bu efsane kadronun en büyük ve en önemli parçası Neslihan Güler Demir resmen Galatasaray'da. Yıllarca söylenir dururdu, "Neslihan ne zaman gelir?" diye. Eczacıbaşı ile başarılar yakaladıktan sonra durak sonunda kulübümüz oldu. İlerlemiş yaşı konuşuluyor ama Neslihan normal performansını sergilediği sürece bunun problem yaşatacağını düşünmüyorum. Önümüzde Nadia Centoni gibi bir örnek dururken yaşa takılmak pek de üzerine düşünülecek bir kriter değil. Mesele transferin bir prestiji olması.

Neslihan hiç kuşkusuz Türk voleybolu için önemli bir markadır ve bu marka Türkiye'nin en büyük kulübü için oldukça yakışıklı bir hamle oldu. Yöneticiler ve şu sıralar camiadaki havanın durumuna göre seneye iddialı bir kadro kurulacak. Bunun için önemli bir transfer olmasının yanı sıra kadrodaki gençlerin gelişimi için mükemmel bir hamle bu ve bu hamle pazarlama departmanı için güzel bir fırsat olabilir. Neslihan'ın ismi ve varlığı ile voleybolda ürün satışı artabilir, salona daha fazla seyirci çekilebilir. Yüksek ihtimalle ilgi daha fazla olacaktır. Keza Neslihan Dünya çapında önemli bir isim.

Kulübümüz ve takımımız adına hayırlı bir transfer. Önümüzdeki sezon için hamleler gelmeye başlıyor. Güzel isimler konuşuluyor, umuyorum ki Şampiyonlar Ligi'nde etki bırakacak bir takım için çalışmalar sonuç verir ve keyif veren bir takım izlemeye devam edersin.

Neslihan Demir Güler'e bu şanlı forma altında sonsuz başarılar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0