Bruma görüşme odasına!

Kasımpaşa maçında teknik direktör Igor Tudor’la tartışan ve 18.dakikada oyundan alınan Portekizli genç futbolcu Bruma ile yönetim detaylı bir görüşme yapacak. Fanatik gazetesinin haberine göre; buradan çıkacak sonuca göre 22 yaşındaki futbolcuyla sözleşme uzatıp uzatılmayacağı netleşecek.

Sarı-Kırmızılılar’da, Kasımpaşa karşısında alınan ağır yenilgi kadar, Bruma ile teknik direktör Tudor arasında yaşananlar da karşılaşmaya damgasını vurmuştu. Tudor’un oyun içerisinde Bruma’ya bağırması ve Portekizli yıldızın buna karşılık vermesi, ipleri bir anda germiş ve bunun sonucunda Hırvat hoca, 18. dakikada oyuncusunu kenara almıştı. Galatasaray’ın en önemli oyuncularının başında gelen yıldız oyuncuyla, Tudor arasındaki soruna yönetim el koydu. Şu an için 22 yaşındaki futbolcunun kadro dışı bırakılmayacağı bildirildi. Ancak yönetimin, Bruma ile birebir bir görüşme yapacağı ve “Senin derdin ne?” diye soracakları belirtildi.

2018’DE KONTRATI BİTİYOR
Tüm detayların konuşulacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre de Bruma’nın sezon sonundaki geleceğinin belli olacağı ifade edildi. Sözleşmesi 2018’de bitecek olan Bruma’nın tavrına göre yol haritasının çizilmesi ve yeni kontrat teklifinin yapılmasının netleştirilmesi bekleniyor. Tabii ki buradaki en büyük soru işareti, Bruma’nın, Tudor’un kalması halinde benzer hareketlerde bulunup, bulunmayacağı!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0