Sedat İncesu'dan istifa sinyali..

Tarihin en başarısız yönetimi olan Dursun Özbek yönetimi skandallarına bir yenisini daha eklemek üzere. Galatasaray ile alınmadık kupa bırakmayan ve son olarak Andre Vergauwen kupasını kazanan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Başantrenörü Sedat İncesu, twitterdan yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi. Yıllardır her türlü zorluğa göğüs gelerek Galatasaray armasını hep zirveye taşıyan ve taraftarın ''İmparator'' lakabını taktığı Sedat İncesu, Twitter'dan ''Benim yerime getirilmek üzere başka biriyle pazarlık söylentisi var. Doğru ise istifamı hemen teslim ederim. Aslolan Galatasaray'dır..'' açıklamasını yaptı.

Göreve geldiğinde şubeyi kapatmayı düşünen, bunu yapamayınca oyuncuların maaşlarını aylarca ödemeyen Dursun Özbek, buna rağmen başarılı olan Engelsiz Aslanlar'ın önüne kesmek için çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'ın başarısına düşman olan bu vasıfsız zat, basketbolda ülkenin en başarılı koçlarından biri olan ve iyi bir Galatasaraylı Sedat İncesu'yu bile istifa etmeyi düşünme noktasına getirmeyi başardı. Galatasaray ile almadık kupa bırakmayan Sedat İncesu'nun yerine bir başkasını düşünmek Galatasaray'a ihanetten başka bir şey değildir. Başarıya düşman olan Dursun Özbek yönetimi  daha önce de Galatasaray Kadın Basketbol takımıyla Avrupa'nın bir numaralı kupası olan Euroleague'i kazanan Ekrem Memnun'un gidişine göz yummuştu.

Bu vasıfsız yönetim şimdi de Sedat İncesu'nun gitmesi için çalışmalara başlamış durumda. 2 kelimeyi yan yana getirmekten aciz olup, Galatasaray'ın başarısına düşman olan bu yönetimden kurtulmadan Galatasaray'a ve Galatasaray'lılara rahat olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Galatasaray'ın başarısına düşman Dursun Özbek'ten bir an önce kurtulmak dileğiyle. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0