Bruma: Önemli olan benim takıma yaptığım katkı..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Bursaspor karşısında 5 farklı galibiyetle sahadan ayrılan Galatasaray'da günün yıldızı Bruma karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Portekizli oyuncu, basın mensupları tarafından maçın adamı seçilmesi hakkında da görüşlerini dile getirdi. Bruma'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Buraya geldiler, bize destek oldular. Fenerbahçe maçında çok iyi oynamıştık, galibiyeti hak etmiştik ama istemediğimiz bir sonuç almıştık. İyi bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. İyi peformans gösterdik. Tüm takıma teşekkür ediyorum. Önemli olan takım olarak galibiyetler almamız, nerede ne zaman gol atacağım çok çok da önemli değil diye düşünüyorum.

Bütün takım çok çok iyi oynadı. Bütün takım maçın adamıydı diyebiliriz. Maçın yıldızı olarak birini söyleyeceksem Wesley diyebilirim. Önemli olan takımın kazanması, 3 puan önemli.. Önemli olan benim burada gösterdiğim performans. Galatasaray'da 1 yıl daha sözleşmem var. Burada mutlu olduğumu söyleyebilirim. Gazetelerin de işi bu, bu tip şeyler yazacaklardır. Tamamen Galatasaray'a odaklanmış durumdayım ve Galatasaray'ı daha iyi yerlere getirebilmek için elimden geleni yapacağım

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0