Yasin Öztekin: Galatasaray gibi oynamıyorduk..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Bursaspor karşısında 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Yasin Öztekin yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bir süredir gol atamadığı için baskı altında hissettiğini belirten Yasin, takım olarak dörtlü sistemde oynamaya alıştıklarını dile getirdi. Yasin Öztekin'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Aziz Behiç'i tebrik ediyorum golümü çıkardığı için. Atsaydım çok iyi olacaktı. Sonuçta 89'da attım. 9 haftadır gol atamamanın bir baskısı vardı. İlla atmak istedim. Atamayınca moralim bozuluyor. 9 hafta geçtikten sonra daha da anlamlı oldu. Zor bir süreçten geçiyoruz ama Fenerbahçe'ye karşı da baskılı iyi oynamıştık. Bugün de böyle oldu. Son 5 maçta da böyle baskılı oynayıp kendimize güvenerek ligi bitirmek istiyoruz.

Her hoca geldiğinde kendi sistemini getiriyor. 7-8 haftadır aslında çok kötü oynamadık ama Galatasaray gibi de oynamadık. Ne istediyse yapmaya çalıştık. Bizim için de kolay değil. Bir süre üçlü oynadık, şimdi dörtlüye döndük. Son 2 maçta da böyle oynadık. Umarım bundan sonra bu sistemle oynarız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0