Cenk Ergün: Negredo ile görüştük, Denayer'a ilgimiz var.

Süper Lig'de Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla 3.sıraya yükselen ve Avrupa Kupaları'na direkt katılım iddiasını sürdüren Galatasaray'da, Sportif Direktör Cenk Ergün önemli açıklamalarda bulundu. Negredo ile görüşüldüğünü belirten Cenk Ergün, Denayer ile ilgilendiğimizi de belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamaları şu şekilde...

ÇOK GÜZEL BİR KADRO OLUŞTURACAĞIZ
Prensipte bize evet diyenler var. Görüştüğümüz oyuncular var ve temaslar devam ediyor. İsimlerin çıkması zarar veriyor ama. Gereken bölgelere alternatif çalışmalar da yapıyoruz. Sezon sonunda kontratların durumuna göre en hızlı şekilde fırsatlara göre hareket edelim şeklinde düşünüyoruz. Öncelik pozisyonlar var tabii ki transferde. Santrofor mevkinde Podolski gidince tek kalıyoruz. Avrupa'da da ligler bitme aşamasına geldi. Bunların hepsi birlikte hareket eden durum. Transferi ne kadar erken bitirirsek bu iyi olur. Ekonomik şartları da gözetiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de yokuz eksilerimiz var ama artılarımız da var. Umuyorum çok güzel kadro bir oluşturacağız. 

Takım içerisinde sezon bitene kadar hiç bir oyuncu ile konuşmadık. Sezon sonuna kadar en yukarıda bitirelim bakacağız. Wesley'in sözleşmesi devam ediyor, Hakan Balta'nın devam ediyor. Bir tek Sabri'nin bitiyor. Henüz konuşulmuş bir şey yok.

Negredo ile görüşmeler yaptık. İsimlerin ortaya çıkması bize negatif yansıyor. Zamanı gelince isimleri açılarız. Denayer ile de tekrar olabilir, ilgimiz var. Geniş listemizde var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0