Igor Tudor: Koşan, mücadele eden, arzulu bir takım..

Süper Lig'de maç fazlasıyla 3.sıraya yükselen ve Avrupa Kupaları'na direkt katılım iddiasını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor kazanılan Osmanlıspor karşılaşması sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Wesley Sneijder ve Fernando Muslera'ya özel olarak değinen Hırvat teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Osmanlıspor son dönemde kötü sonuçlar alıyor olabilir ama atletik ve iyi bir takım. Fantastik bir oyun oynamadık ama oyuncularımın becerisiyle 2-0 galip geldik. Tüm takımı tebrik ediyorum. Koşan bir takım vardı. Mücadele eden bir Galatasaray ve sonunda gelen bir 3 puan.. Sezonun son bölümünde kalan tüm maçlarımızı kazanarak devam etmek istiyoruz.

Wesley Sneijder önemli bir oyuncu. Attığı gol için mutluyum; bugünkü performansı için ekstra mutluyum.. Kazanmamızın yanı sıra takım olarak yaptığımız defans çok önemli. Sadece iki oyuncudan ibaret değil, savunmayı 11 kişi yapmanız lazım. Gol yememek bizim için ekstra moral oluyor. Fernando Muslera çok önemli bir isim. Bugün de yaptığı önemli kurtarışlar var. Onun kalede olduğunu bilmek bizi rahatlatıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0