Cenk Ergün: Tudor'un formasyonuna karıştığımız yalan..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Bursaspor karşısında 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Futbol Direktörü Cenk Ergün açıklamalarda bulundu. Bruma'nın sözleşmesinin uzatılmasını istediğini belirten Cenk Ergün, transfer çalışmalarına başlandığını da belirtti. Cenk Ergün'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk bölümde verilmeyen bir penaltı ve kırmızı kart vardı. Oyuncular inançlarını kaybetmedi. Fenerbahçe'ye kaybetmemize rağmen oyun ve tempodan memnunduk. Bugün daha çok galibiyete inanmış ve bu sefer kaçırmak istemeyen bir takım vardı. Maç sonuna kadar da bunu gösterdik.

Igor Tudor çalışmalarını yapıyor, en iyi nasıl oynayacağımızı etüt edip buna göre bir kadro ile sahaya çıkıyor. Kendisine söylenmiş bir diziliş tercihi yok. Takımı ile birlikte bu kararı veriyor. Bizim tarafımızdan karışıldığına dair çıkan haberlerin hepsi yalandan ibaret. Fenerbahçe maçında da bu şekilde… Semih haricinde aynı 11 ile çıktık. Yerine de bugün Hakan sahadaydı ve güzel de oynadı. Dolayısıyla aynı mantıkla ve istekle oynadık. Hocanın antrenman programı ile oyuncuların güçlerinin ve kendine güvenlerinin artması artı bir durum. Hocanın da takımı daha iyi tanıması ve alışması ile sonuçta hocanın ve hepimizin istediği gibi mücadele eden sürekli koşan kalitesini ortaya çıkaran bir takım vardı.

Bu sezon için 65 milyon Euro’luk sınır konusunda bir sıkıntımız yok. Gelecekte neler olacağını, nasıl bir anlaşma sağlanacağını göreceğiz. Transfer konusunda isimler için erken. Elimizdeki bu kadroyla sezon sonunda tüm maçları kazanmak istiyoruz. Sözleşmesi biten ya da devam eden tüm isimler ellerinden geleni ortaya koyacak. Tüm karşılaşmaları kazanmak için oynayacağız. Ondan sonra şu an vermiş olduğumuz kararlar ya da düşüncelerimiz sezon sonu itibariyle hayata geçecek. Bunun için de hemen hemen her pozisyonda teknik heyete ve yönetime sunabileceğimiz Galatasaray'a yakışır, Galatasaray taraftarlarını mutlu edecek, sahada kazanma arzusu koyan isimleri elimizdeki arkadaşlarla harmanlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın; bu takım kurulacak. Son ayın içerisindeyiz. Mümkün olduğu kadar çabuk halledip sezon öncesi çalışmalara başlamak istiyoruz.”

Bruma hakkında İngiltere'den haberler var evet ama biz de bunları yetkisiz insanların açıklamalarından görüyoruz. Konuyla hiçbir alakası olmayan ne oyuncu ne menajeri ne de kulüp tarafından yetkililer... Bize gelen resmi bir şey yok. Oyuncudan da gelen bir transfer talebi yok. Bruma sözleşmesini uzatmak istediğini belirtti. Biz de kendisiyle bu konuyu konuşuyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0