Igor Tudor: Önemli olan geleceği inşa etmek..

Fenerbahçe derbisi sonrası Bursa deplasmanından 5 golle dönen Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Igor Tudor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Aldığımız galibiyetten ötürü çok mutluyum. Maçtan önce, 'Galatasaray'ın aldığı sonuçlar gerçek yüzümüzü göstermiyor' demiştim. Bugün gerçek yüzümüzü gösterdik. Fenerbahçe karşısındaki istek, arzu ve hırsı sahaya taşımak istedik; bunu başardık ve güzel bir galibiyet geldi. Bu hafta yaptığımız taktik çalışmalarını Bursa maçında sahaya yansıttık. Top bizdeyken kanatların çizgiye kadar açılmasını ve rakibi bire bir yakalamak istedik. Özellikle Bruma ile kanatlar çizgiye açılınca Wesley için de ortada alan bulduk. Hafta içi taktik çalışmasını sahada gördüğüm için daha da mutlu olduğumu söylemeliyim. Önemli olan geçtiğimiz haftayla başlayan istek, arzu ve hırsla geleceği inşa etmek. Geçen hafta kazanamadık ama önümüzdeki 5 maça aynı mücadele ve hırsı taşımamız gerekiyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0