Wesley Sneijder için özel gece..

Yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra ligde ilk kez deplasmanda 5 farklı kazanan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder için özel bir akşamı geride bıraktık. Bu sezon pek etkili bir görüntü çizemeyen Hollandalı yıldız oyuncu, yeşil-beyazlı takım karşısında 2 asist yaparak asist sayısını 13'e yükseltti ve asist krallığında zirveye yükseldi. Daha önce 2003-04 sezonunda Ajax forması altında Eredivisie'de 11 asistle sezonu noktalayan Sneijder, kişisel kariyerinin en yüksek rakamına ulaşmış oldu.

Türkiye'deki kariyerinde en çok gol attığı takım Bursaspor olan yıldız oyuncu, bu sezon oynadığı son 10 maçın sadece 3'ünde tabelaya etki etti ancak enteresan bir istatistiğe imza attı. Bu karşılaşmalarda 1 gol - 8 asist gibi absürd bir istatistik elde eden Hollandalı dikkat çekti. Alanyaspor ve Akhisar karşısında 3'er asist yaparak farklı galibiyetlerde başrol oynayan Wesley Sneijder, tek golünü yine Alanya temsilcisi karşısında kaydetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0