Dursun Özbek neden seçime gitmiyor?

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'i seçime götürmek için her yol deneniyor ancak Özbek buna hiç sıcak bakmıyor. Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray’da muhalefet, başkan Dursun Özbek’i seçime götürmek için organize olmaya çalışıyor. Bu kapsamda daha önce Galatasaray’da yöneticilik yapmış isimlerin de destek verdiği imza kampanyası yürütülüyor. 

Yaptığı açıklamalarla ortamı yumuşatmaya çalışan Özbek kapısını muhalefet kanadındaki herkese açık olduğunu vurguluyor. Özbek seçime gitmeye ise tüm ısrarlara rağmen sıcak bakmıyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri de 8 Haziran’da yapılacak olan TOKİ ihalesi…

HEPSİNİN ALTINDA ONUN İMZASI VAR
Bu ihaleyle birlikte Galatasaray’ın Florya ve Riva projelerinden elde edeceği gelir belli olacak. Ancak Galatasaray’daki seçim ısrarı, ihaleye girecek olan şirketleri korkutuyor. Çünkü projelerin ve banka kredilerinin hepsinin altında Dursun Özbek’in şahsi kefalet imzası bulunuyor. Özbek, seçime gitmesi halinde oluşacak belirsizliğin projelere zarar vereceğini düşünüyor.

“1 AYDA NE DEĞİŞTİ?”
Özbek “1.5 ay önce güvenoyu aldım, 1 ayda ne değişti? 11 ay sonra seçim var. Göreve talip olan ekibini kursun, çalışmalarını yapsın, gelecek seçimde aday olsun. Bunu imza kampanyasını başlatanlara da söyledim. Aday çıkarsınlar. Hem kendilerine hem de Galatasaray’a zaman tanısınlar. Galatasaray’ın projeleri var. Kulüp sıkıntıya sokuluyor” diye konuşuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0