Transfer taaruzu için dev liste!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesi her geçen gün genişliyor. Listeye dahil olan son isim Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Fransız sol bek Gael Clichy. Gamaspor'un haberine göre; önümüzdeki sezon şampiyonluk için savaşan bir takım kurmayı hedefleyen Cimbom, taraftarı heyecanlandıracak transfer arayışlarını sürdürüyor. 

Özellikle son 1 haftadır transfer girişimlerini sıklaştıran Galatasaray Cenk Ergün’ü Avrupa’ya gönderdi. Uzun yıllar sonra transfer girişimlerine sezon bitmeden başlayan sarı-kırmızılı ekip, yapılacak 7 veya 8 transfer için bütçesini oluşturdu. İşte Galatasaray’ın transfer listesindeki isimler

Eliaquim Mangala: 26 yaşındaki Fransız stoper sezonu Valencia’da kiralık olarak geçirdi. Mangala, Manchester City’de gelecek sezonun kadrosunda düşünülmüyor. Galatasaray yüksek bonservis bedeli nedeniyle futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. İngiliz basını futbolcu için Newcastle United’ın da devrede olduğunu yazıyor.

Aymen Abdennour: Futbolseverler, Galatasaray’ın Abdennour’u istediğini ilk olarak Gamaspor’dan öğrenmişti. Sarı-Kırmızılılar devre arasında da gündeme gelen 27 yaşındaki Tunuslu stoper için tüm şartlarını zorlayacak. Bu transferde Galatasaray’ın rakibinin ise kış aylarında ABD’li işadamı Frank McCourt tarafından satılan alınan Fransız kulübü Marsilya.

Fabio Coentrao: 29 yaşındaki Portekizli sol bek yeni sezonda Real Madrid’in kadrosunda düşünülmüyor. Tecrübeli futbolcu bu sezon yalnızca 6 resmi maçta forma giydi.

Gael Clichy: Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız sol bek Sarı-Kırmızılılar’ın transfer listesinde dahil olan son isim oldu. Bu sezon 38 resmi maçta forma giyen Clichy için Premier Lig kulübü Crystal Palace da beklemede.

Alvaro Negredo: Negredo kiralık olarak formasını giydiği Middlesbrough Premier Lig’de küme düştüğü sezon sonunda yeniden Valencia’nın yolunu tutacak. Ancak 31 yaşındaki İspanyol golcü Valencia’nın yeni sezon planlarında yer almıyor. Aslan, Negredo’nun durumunu takipte…

Jackson Martinez: Sakatlığı nedeniyle aylarca futbol sahalarından uzak kalan Jackson Martinez çalışmara başlamış durumda. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcü Çin’den ayrılıp yeniden Avrupa’ya dönmek istiyor. Geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle temkinli davranan Galatasaray transferde aceleci olmasa da futbolcuyu gündeminden çıkarmış değil.

Bafetimbi Gomis: Galatasaray’ın forvet adayları arasında transferinde en istekli olduğu isim Bafetimbi Gomis. Bu sezon 33 resmi maçta 20 gol atan Gomis’te öncelik Marsilya’da. Eğer Marsilya futbolcu ve bonservisini elinde bulunduran Swansea City ile anlaşamazsa Aslan transferi bitirmeye çalışacak.

Öte yandan daha önce yeniden gündeme alınan isimlerden Lucas Leiva‘dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Galatasaray, Hagi’nin takımından Coman‘la ise kesinlikle ilgilenmiyor. Daha önce sarı-kırmızılı formayı giyen Jason Denayer ise stoper adayları arasında ‘yedek’ olarak tutuluyor. Öncelik Abdennour ve Mangala’da…

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0