Ergin Ataman'dan örnek davranış..

Kukla haline dönen TBF'nin verdiği 3 maçlık cezadan dolayı Galatasaray Odeabank-Anadolu Efes maçını tribünden takip eden Ergin Ataman, bu karşılaşmada herkese örnek olacak bir davranışta bulundu.

Sosyal medyada gündeme gelen görme engelli taraftarımız Uğur Bayram'ı Abdi İpekçi'ye davet eden Ergin Ataman, karşılaşmayı da Uğur Bayram ile birlikte izledi. Galatasaray Odeabank'ın Anadolu Efes'e 70-69 mağlup olduğu karşılaşmada Ataman, maç içindeki pozisyonları sık sık Uğur Bayram'a anlatırken, Uğur'la beraber tezahüratlara da katıldı. Ergin Ataman günün anısı olarak da Uğur Bayram'a imzalı Galatasaray Odeabank forması hediye etti.

Ayrıca Ergin Ataman Twitter'dan ''Bugün maçı görme engelli kardeşimiz Uğur ile birlikte yaşadık, çok iyi oynadık, kaybettik ama Uğur'a maç sonu söyledim şampiyon olacağız..'' açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0