Igor Tudor maçtan sonra istifa etti, Dursun Özbek kabul etmedi!

Galatasaray başkanı Özbek, maçtan 20 dakika sonra soyunma odasına indi ve hocayla görüştü. Milliyet gazetesinin haberine göre; takımdaki kalıcı problemlerden şikayetçi olan Hırvat çalıştırıcı, sorunların kendisini ayrılma boyutuna getirdiğini ve gerekirse görevi bırakmayı hazır olduğunu söyledi. Dursun Özbek ise bunu kabul etmedi.

Galatasaray’ın Kasımpaşa yenilgisinin ardından başkan Dursun Özbek, hiç adeti olmadığı halde soyunma odasına indi. Karşılaşmanın bitiminden 20 dakika sonra önce teknik direktör Igor Tudor ile görüşen Özbek, Bruma’nın neden çıkarıldığını ve takımın bu kötü durumunun nedenlerini sordu. Tudor ise kulüp içindeki kalıcı sorunlardan söz ederek, bu maçtaki olayların bile problemlerin görülmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi. Bunları dile getiren Hırvat hoca, “Gerekirse istifa edebilirim” diyerek görevi bırakmaya hazır olduğunu söyledi. Dursun Özbek ise buna karşı çıktı ve devam etmesini istedi. Başkan Özbek daha sonra takımın yanına gitti. Burada çok sert bir konuşma yapan Galatasaray Başkanı’nın zaman zaman sesini yükselttiği öğrenildi. Dursun Özbek’in bu iki konuşması toplamda 51 dakika sürdü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0