Rıdvan Dilmen: Dursun Özbek gelenle birlikte gider..

Sabah gazetesi ve NTV Spor'da yorumculuk yapan, Fenerbahçeliliği ile tanıdığımız Rıdvan Dilmen dün alınan Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından bugünkü köşesinde görüşlerini dile getirdi. Dursun Özbek'in gelecek sezon için mutlaka Fatih Terim'le anlaşması gerektiğinin altını çizen Dilmen'in köşesinde kaleme aldığı görüşler şu şekilde;

Galatasaray’da krizi yönetecek Fatih Terim’dir. Eğer bugün evlerde de konuşuyorsak bunları gerçekci olmak lazım. Mancini, Prandelli, Riekerink hepsi geldi. Olmuyor… Altı şampiyonluk yaşamış bir teknik adamdan bahsediyoruz. Burada tasarruf tamamen onlarındır.  Türkiye’nin dinamikleri kadar Galatasaray’ı da iyi bilen biri lazım. Bazı Galatasaraylılar “Artık gelmesin” diyorsa da artık böyle bir durum var.  Fakat bir real bir durum var. Ben kendi düşüncemi ortaya koyuyorum. Galatasaray’ın tek mermisi kaldı o da Fatih Terim’dir. Yoksa Dursun Özbek ile gelen beraber gider.

Galatasaray’ın başarısız sezonları hep uçurumdur. Koptular mı dağılıyorlar. Bu teknik direktör değişiklikleri de fayda etmiyor. Fenerbahçe yenilgisinden sonra Dursun Özbek’in moral vermesi güzel ama bugün soyunma odasında ‘Ben sizin arkanızda değilim’ demesi lazım. Galatasaray, Fenerbahçe’nin yaptığını yapmalı. Şimdiden yeni hocasını belirlemeli. Tudor aslında genç bir karizması var. Yine söylüyorum çok iyi kulüplerde görev alabilir. Ama tecrübe yönetmek farklı bir şeydir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0