Tek teselli rakiplerin kaybetmesi..

Kasımpaşa karşısında şok bir yenilgi yaşayan Galatasaray’da tek teselli, takipçileri Trabzonspor ve Antalyaspor’un da maçlarını kaybetmesi oldu. 4. sırayı da kaybederek Avrupa kupalarına katılamama tehlikesiyle karşılaşan Cim Bom, şimdilik aradaki farkı korudu!

Fanatik gazetesinde yer alan haberde; Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan, Tudor’un yaşattığı puan kayıplarıyla rotayı Şampiyonlar Ligi’ne çeviren, ancak bir anda üçüncü sırayı da ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, artık dördüncü sırayı korumaya çalışıyor. Kendi evinde sürpriz bir şekilde Kasımpaşa’ya yenilen Sarı- Kırmızılılar’ın tek tesellisi, Cuma günü günü Antalyaspor’un, dün Trabzonspor’un yenilmesi oldu. Aslan böylece takipçileriyle aradaki puan farkını korudu. Ancak işler kalan haftalarda da Galatasaray için kolay görünmüyor.

Cim Bom, ilk olarak ligde kalma mücadelesinde son kozunu oynayacak olan Gaziantepspor deplasmanına çıkacak. Ardından Galatasaray’ın rakibi, ilk yarıda mağlup edemediği Osmanlıspor olacak. Son iki haftada Alanyaspor ve Konyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar’da oyuncuların tavrı ümit vermiyor. özellikle de futbolcuların isteksizliği endişe yaratıyor. Bursaspor’u deplasmanda 5 golle devirmesine rağmen, kendi evinde Kasımpaşa’ya direnemeyen Galatasaray'da oyuncuların ortaya koyduğu umursamaz tavırlar, teknik heyetle yaşadıkları sorunlar ve alacaklarının zamanında ödenmemesi gibi detaylara bağlanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0