Konu Galatasaray olunca niye bu sessizlik!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek finalinde Anadolu Efes ile eşleşen ve serinin ilk maçına bu akşam çıkacak olan Galatasaray Odeabank'ta Ergin Ataman'ın ceza durumu hala belirsizliğini koruyor. 

Hatırlanacağı üzere Darüşşafaka Doğuş ile oynanan lig maçında karşılaşmanın hakemlerine şiddetli itirazı nedeniyle ihraç edilen ve daha sonrasında da üç maçlık men cezasına çarptırılan Ergin Ataman, cezasının ilk iki maçını ligde oynanan Anadolu Efes ve Demir İnşaat Büyükçekmece maçlarında çekmişti.

Geçtiğimiz hafta kulübümüz konu ile ilgili gerekli mercilere itiraz etse bile aradan geçen 10 günlük süreye rağmen hala olumlu ya da olumsuz bir karar açıklanmış değil. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü toplanan Tahkim Kurulu, konu ile ilgili bir sonuca varamazken kararın açıklanmasını ertelemişti. Ancak Perşembe gününden beri geçen dört günlük süreye rağmen Tahkim Kurulu bu kadar acil bir konu hakkında hala kararını açıklamadı.

Koçumuz Ergin Ataman da Hürriyet gazetesine verdiği röportajda konu ile ilgili olarak "Gerçekten çok tuhaf. Bu, tamamen bir komedi. Buna aslında Galatasaray camiasının tepki vermesi lazım. Ben kendim için değil, Galatasaray için mücadele ediyorum. Maçın başlamasına saatler kaldı ama olumlu ya da olumsuz hala sonuç yok" açıklamasını yaptı.

Başka takımlar söz konusu olduğunda hemen olağanüstü şekilde toplanıp gerekli kararları alan Tahkim Kurulu'nun söz konusu taraf Galatasaray olduğunda ortada olan emsal kararlara rağmen hala karar vermekten aciz olmasını hayretle izliyoruz. Konu Galatasaray olunca neden çekiniyorsunuz ya da bu kadar mı tarafsınız...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0