Martin Linnes: Camiamız için kazanmak istiyorduk..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor'u karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Martin Linnes yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Camia için kazanmak istediklerini belirten Linnes, gole kadar iyi oynadığımızı da belirtti. Linnes'in açıklamaları şu şekilde..

Zor bir maç oldu. Gaziantep’in kazanmak zorunda olduğunu biliyorduk. Geçen hafta alınan bir mağlubiyet vardı. Camiamız için, onurumuz ve gururumuz için kazanmak istiyorduk. Bunu da başardığımız için mutluyum. Şimdi önümüzdeki üç maça odaklandık.

Gole kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Golden sonra oyundan düştük. Rakibin de iyi oyuncuları devreye girdi. Pozisyonlar buldular. İkinci gol gelmeyince rakip de oyuna ortak oluyor. Sonunda kazandığımız için mutluyuz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0