Mustafa Cengiz: Seçim olursa adayım!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden olan Mustafa Cengiz, Ahmet Fisunoğlu'nun sunduğu TRT Radyo Haber'de yayınlanan Açık Tribün programına konuk oldu. Yürütülen imza kampanyasını desteklediğini açıklayan ve seçime gidilmesi durumunda aday olduğunu dile getiren Cengiz, Dursun Özbek'i ise sert kelimelerle eleştirdi. Mustafa Cengiz'in ses getirecek açıklamaları şu şekilde...

Galatasaray'da başlatılan imza kampanyasına ben de imza atarak destek verdim. 20 kişilik bir kurul kampanya için değerli bir metin hazırladı. Bu metni Dursun Özbek okusa, o da imzalar. Şu ana kadar toplanan imza sayısı 600'ü geçmiş durumda. Görünen o ki; 1600'ü geçecek.

Bu yönetimle gitmediği çok açık... Galatasaray yönetimi sınıfta kalmıştır. Tünelin ucunda ışık da gözükmüyor. Galatasaray'ın arkasında  o kadar büyük bir güç var ki; ne yazık ki yönetim bu gücü kullanamadı. Kulübü temsil edemedi.

TFF size avans verdi diye, onların kölesi olduysanız bu iş böyle olmaz. Ben G.Saray başkanı olsam 200 oy da toplansa bunu bir ciddi uyarı olarak alırdım. Bugün Başkan'ı dinlerken tüylerim diken diken oldu. Böyle bir zihniyeti anlamam mümkün değil. Beni buraya getirenler diyor. Seni buraya getirenler eline liste veriyorsa, böyle rezil olursunuz işte.

Cavanda'yı Trabzonspor yalvarıyordu vermek için, siz gittiniz bonservis verdiniz. Bu transferleri anlamak mümkün değil.  Bizim kırmızı çizgimiz hırsızlıktır. Olmazsa olmazımız da dostlukta. Ben bakıyorum öyle harcamalar var ki. İnanılmaz.

1 yılda açacağın oteli 3 yılda açamadın. Aynı dönemde kendi otelini açtın. Bu nedir? Arayıp rahatsız ediyorlar diyor. Kapatın o zaman telefonunuzu. Hamama girersen üşümeyi bekleyemezsin. Galatasaray başkanı oluyorsanız 24 saatinizi vereceksiniz. Ben yoruldum diyemezsiniz. O zaman başkan olmayacaksınız. Zorla mı başkan yapıyorlar sizi? Eğer biri sizi başkan yaptıysa bilemem!

Bizim kökenimiz de lise var. Ama kafatasçı zihniyet yok. İnşallah 15'indeki toplantıda erken seçim kararı alınır.  Dursun Özbek seçime giderse ben adayım. Başkan olursam Florya'dan çıkmam. Futbol aklı olarak Drogba'yı getiririm.

Başkan istifa tezahüratlarını susturmak için maç sonu müzik sesini açıyor. Şimdi de futbolcuları taraftarın önüne attı. Dursun Özbek'in neden başkanlıkta ısrar ettiğini anlayamıyorum. Sanırım kulübe bir nakit desteği sağladı ve dayanağı da o. 42 bin kombineden, 17 bin kombineye düştük. Ben veya o önemli değil. Önemli olan Galatasaray'dır.

Galatasaray evrensel bir markadır. Galatasaray, Sibirya'dan Peru'ya kadar her ülkede bilinir. : Juventus'ta temsilci Nedved. Herkes tanır değil mi? Drogba'yı getirirsek, yine herkes tanıyacak. Vizyon budur. Galatasaray Lisesi'ndeki kafatasçılar, küçük olsun benim olsun diye düşünüyor. Bu elitizmi bırakmak lazım.

**Açıklamalar @Baba_Spor adresinden alınmıştır

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0