Sedat İncesu: Biz bu işin lokomotifiyiz

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, Beşiktaş RMK Marine maçının ardından GSTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. İncesu’nun Deniz Gülen’e verdiği röportaj şöyle:

“Biz bu işin lokomotifiyiz. Kaybettik diye bu değişmiyor. 20 gün öncesine kadar nereye geleceğimiz ve nerede oynayacağımız belli değildi. Play-off ruhuna uygun değildi. Ağır küfürler ediliyor ve insanlar da bunu seyrediyorlar. Bunu sahiplenenler kendileri değer vermezse siz hiç kimseye bir şey anlatamazsın.

“Bu sene bir kupa ile kapattık. Üçüncülük kupası almak isteriz elbette. Beşiktaş’ı da tebrik ediyoruz, çok güzel oynadılar. Ama bu işi sahiplenenlerin bu işe değer vermesi gerekiyor. Patlayıcılar patladı, ağza alınmayacak şeyler söylendi. İki anons yapıldıktan sonra bir daha küfür olmadı.”

“Oyuncularıma ‘Yenilelim ama son topa kadar mücadele edelim’ dedim. Kupa sonrası toparlanamadık. Araya da milli maçlar girdi. Bu sene burada kalacak. Biz yine yönetimimizle, başkanımızla ve projelerimizle 2005 yılındaki gibi bundan sonraki yıllara damga vurmak istiyoruz.”


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0