Soyunma odasında yaşananların perde arkası!

Süper Lig’de evinde aldığı Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında Galatasaray’da takım içinde adeta savaş çıktı. Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports’ta yayınlanan Maraton programında Şansal Büyüka’nın haberine göre; Igor Tudor maçtan sonra takımla toplantı yaptıktan sonra takıma verilen iznin iptal edildiğini, Pazar günü antrenman yapılacağını açıkladıktan sonra oyuncularla ufak bir tartışma çıkıyor. Bu durum üzerine Igor Tudor, takım menajeri Cenk Ergün’den telefonla Dursun Özbek’i buraya çağırmasını istiyor. Dursun Özbek soyunma odasına indikten sonra teknik direktör Igor Tudor ile görüştükten sonra takımla toplantı yapmak için soyunma odasındaki diğer bölüme geçiyor. 

Dursun Özbek: Giydiğiniz formadan utanın. Benim gözüm doluyor ancak siz gördüğüm kadarıyla çok rahatsınız, halen başka şeylerin peşindesiniz.

Fernando Muslera: Başkanım çok sık teknik direktör, çok sistem değiştirdik. Bir türlü uyum sağlayamadık.

Dursun Özbek: Çok antrenör değiştirdik diyorsunuz ama, Hamza Hamzaoğlu kötü, Mustafa Denizli kötü, Jan Olde Riekerink eh işte, Igor Tudor kötü. Tüm hocalar kötü ama sizin hiç mi kabahatiniz yok?

Nigel de Jong: Her kulüpte inişler çıkışlar olabilir ama bu tip takımlarda 25 oyuncuyu değiştiremeyeceğinize göre antrenörü değiştirirsiniz. Faturayı antrenör öder.

Dursun Özbek: Şuanda öyle bir durumdayım ki, gerekirse 25’inizi birden gönderirim. Igor Tudor burada kalacak.

Wesley Sneijder: Biz 2-3 haftadır iyi oynuyorduk, 1 maç kötü oynadık diye mi bize bu ceza veriliyor? 1 maç yenildik diye izin gününde antrenman mı yapacağız? Ben buna karşıyım, bunu hak etmedik.

Igor Tudor: Burada benim kellem söz konusu, bir kulübün onuru – başarısı söz konusu. Sen halen izin diyorsun!

Selçuk İnan: İyi futbolcu arıyorsan, elini taşın altına sokacak futbolcu arıyorsan bu soyunma odasında bulamazsın. Bu soyunma odasında öyle bir futbolcu yok. Bu hepimizin suçu.

Özbek tüm takım otobüse bindikten sonra kaptan Selçuk’u yanına çağırıyor ve kısa bir görüşme yapıyor. Ancak bu görüşmenin detayları henüz elde edilebilmiş değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0