Tarık Hodzic: Biz kalple oynardık; parayla değil..

1981-82 sezonundan itibaren 2 buçuk yıl Galatasaray'da forma giyen ve bu süreçte bir kez sarı-kırmızılı formayla gol krallığı yaşayan Tarık Hodzic kulübümüz tarafından gerçekleştirilecek olan 17 Mayıs Galatasaray Bayramı nedeniyle İstanbul'a geldi. Düzenlenecek etkinlik öncesi Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Tarık Hodzic, Galatasaray'da oynarken parayla değil, kalple oynadıklarını belirtti. Tarık Hodzic'in açıklamaları şu şekilde..

BİZ O ZAMANLAR KALPLE OYNARDIK; PARAYLA DEĞİL
Ne zaman yağmur yağsa statlar çamur olurdu. Biz o zamanlar kalple oynardık; parayla değil. 2 buçuk yıl Galatasaray'da oynadım. Kupalar kazandık. İyi oynadık ama lig şampiyonluğunu kazanamadık. Tomislav İvic sonrası Jupp Derwall'le Galatasaray'da işler yoluna girdi. Fatih Terim'le her şey değişti, sayısız başarılar elde etti.

KALBİMİZ HER ZAMAN ALİ SAMİ YEN'DE OLACAK
17 Mayıs 2000'de Arsenal maçını Saraybosna'da izlemiştim. Çok iyi bir kadro vardı. Çok iyi bir hoca vardı. İmparator vardı. Arkadaşlarımla bayraklarla tur yapmıştık, Saraybosna sokaklarında. Biz yarın Florya'da olacağız ama kalbimiz her zaman Ali Sami Yen'de olacak. Eski arkadaşlarla yeniden görüşmek beni çok mutlu edecek.

1 yorum:

  1. O dönem başkaydı futbolcular yurekleriyle oynardı Bosna ziyaretimizi dün tamamladık Tarik beyi lokantasinda ziyaret ettik Çok mütevazı Allah cc hayirli uzun ömürler versin

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0