Ali Öğüdücü: En büyük amacımız dolu bir stadyum oluşturmak!

Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü, geçtiğimiz günlerde kulübümüzün resmi yayın organı Galatasaray Televizyonu'nda gün ortası programına konuk olarak Melisa Çizmeci'nin sorularını yanıtladı. 

Yenileme sürecindeki kombinelerle ilgili bilgiler veren Ali Öğüdücü; "Kombine yenileme dönemi bir hafta önce başladı. Son gün 23 Haziran ve sürede uzatma olmayacak. Yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda en büyük hedefimiz stadımızın son derece dolu olması ve eski coşkuya kavuşması. Yenileme süresinin ardından 29 Haziran 2017 saat 11:00'de ise genel satışa başlayacağız" dedi.

Kombine yenileme döneminde 7500 rakamını geçtiklerini belirten Öğüdücü, "Yenileme dönemini 15 ile 20 bin arası bir rakamla kapatacağımızı düşünüyoruz. VIP ve localardaki yenilemelere ise Haziran sonuna kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu sezonun özel tribünü 113 BLOK hakkında da konuşan Ali Öğdücü, "Stadın tam kalbinde olan bir tribün. Kısıtlı sayıda olan bu tribünü özel bir tribün haline getiriyor, buraya özel bir alan yapıyoruz. Bu tribünden kombine alanlara 100 TL'lik GSStore hediye çeki ve 4 kombine alana otopark kartı veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0