Ergin Ataman yerine Erman Kunter!

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray yönetimi basketbolda gelecek sezona başantrenör Ergin Ataman'la devam etmeme kararı aldı.  Başkan Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde ‘'Gelecek sezon için bütçeyi 4 milyon euro’ya indirdik” açıklamasını yaparak zaten ayrılığın sinyallerini vermiş, Ergin Ataman hakkında çıkan haberlere ilişkin olarak kişisel hesabından yalanlama mesajı yayınlamıştı.

ERMAN KUNTER GELİYOR
Ergin Ataman’ın bu bütçeyi kabul etmeyeceğini bilen Sarı-Kırmızılılar, Ataman’ın yerine Erman Kunter’le anlaşmaya vardı. Kunter son olarak Fransa Birinci Basketbol Ligi (LNB Pro A) takımlarından Le Mans’ı çalıştırmış ve Şubat ayında bu takımla yollarını ayırmıştı. Galatasaray’ı daha önce de çalıştıran Kunter’in kariyeri boyunca görev yaptığı diğer önemli takımlar şu şekilde: A Milli Basketbol Takımı, Darüşşafaka, Beşiktaş, Cholet, ASVEL.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0