Francesco Acerbi için yapılan teklif rededildi..

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Galatasaray'da savunmanın ortasına takviye hiç kuşkusuz gündemin ana başlıklarından birisi olarak yer alıyor. Bir süredir bu kapsamda Sao Paolo takımından Maicon ve Sassuolo takımından Francesco Acerbi için temaslarda bulunan Galatasaraylı yöneticiler, dün akşam saatlerinde Sassuolo'lu yetkililer ile görüştü.

İtalya'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen 30 yaşındaki Francesco Acerbi için Sassuolo'nun kapısını çalan Galatasaray, tecrübeli savunma oyuncusu için 7 milyon euro + 1 milyon euro başarı bonusu olmak üzere toplamda 8 milyon euro teklif etti. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Acerbi için yeşil-siyahlı takımın talebi ise görüşmeleri sonlandırma noktasına getirdi; 15 milyon euro!

Dün akşam yapılan görüşmelerin ardından Sassuolo'nun sportif direktörü Giovanni Carnevalli, görüşmeler hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmediklerini belirten Carnevali, Acerbi'nin gelecek sezon takımda kalmasını istediklerini ancak oyuncunun ayrılmak istemesi halinde değerinin altında bir paraya satmayacaklarını açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0