Galatasaray'dan transfer hamlesi: Semih Erden ve Ryan Pearson..

Ergin Ataman'ın yerine Erman Kunter'i getirmesinin yanı sıra yeni sezonda bütçesini neredeyse yarı yarıya düşüren Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımı beklendiği üzere kadrosunda da yeni bir yapılanmaya gidiyor. Eurohoops'un haberine göre; sarı-kırmızılılar gelecek sezon için Semih Erden ve Ryan Pearson ile ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon ortasında omzundaki sakatlık nedeniyle sezonu erken kapatan ve Darüşşafaka Doğuş ile sözleşmesini Şubat ayında fesheden Semih Erden yeni sezonda Galatasaray Odeabank'ın pota altını doldurabilecek isimlerin başında geliyor. Darüşşafaka Doğuş forması altında Euroleague'de 10 maça çıkan Semih bu karşılaşmalarda 4 sayı - 3.1 ribaund ortalamaları yakalarken; Basketbol Süper Ligi'nde de forma giydiği 8 maçta 5.7 sayı - 4 ribaund istatistiklerini elde etmişti.

Sarı Kırmızılıların ilgilendiği diğer isim ise geçen sezonu Fransa Ligi ekibi Le Mans’ta geçiren Ryan Pearson. Daha önce Erman Kunter ile çalışan 1.98’lik forvet Basketball Champions League’de 14 maça çıkıp 12 sayı - 4.1 ribaunt ortalamaları tuttururken, Fransa Ligi’nde çıktığı 31 maçta 12.2 sayı - 4.1 ribaunt istatistikleri ile oynamıştı. 27 yaşındaki basketbolcu daha önce Avrupa’da Antwerp Giants ve Maccabi Ashdod takımlarında da forma giydi.

Erman Kunter, iki oyuncuyu da yeni sezonda kadrosunda görmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0