Galatasaray'da bayramdan sonra şov var!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı başarısızlığın ardından kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray imza şovu için adeta gün sayıyor. Başkan Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde "Önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul'a inmeye başlayacak" açıklamasının ardından beklemeye geçen taraftara güzel haber geldi. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'u özel haberine göre; Maicon, Belhanda ve Gomis imza atmak için 28 Haziran'da İstanbul'a gelecek.

Sezonu erken açan ve 19 Temmuz'da oynayacağı Östersunds karşılaşması için 7 Temmuz tarihinde UEFA'ya listesini vermek zorunda olan Galatasaray transferde mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Uzun süredir pazarlıkların sürdüğü Bafetimbi Gomis ile ön protokol yapan Galatasaray, yıldız oyuncunun kulübü Swansea ile de 2.5 milyon euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Nice forması giyen ancak bonservisi Dinamo Kiev'de bulunan orta saha oyuncusu Younes Belhanda için 8 milyon euro bonservis ödemeyi kabul eden Galatasaray, yıldız oyuncu ile de 4 yıllık protokol yaparken; uzun süredir savunmanın ortasına yapmayı planladığı takviyeyi de Sao Paulo takımında forma giyen Maicon Pereira'yı getirerek tamamlamış olacak. Brezilyalı savunmacı için bonuslarla birlikte 8 milyon euro bonservis bedelinde anlaşma sağlayan Galatasaraylı yöneticiler önümüzdeki hafta 3 oyuncuyu da İstanbul'a getirerek adeta şov yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0