Sağ bek için yeni bir isim; Sebastien Corchia..

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci öneleme turunda 19 Temmuz'da ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmalarını sürdürüyor. 7 Temmuz'da oynayacak oyuncuların listesini vermeye hazırlanan takımımızda sağ bek için yeni bir isim ortaya atıldı. Ajax takımında forma giyen Tete ile görüşmelerini sürdüren Galatasaraylı yöneticiler, görüşmelerin uzamasının ardından Lille’in başarılı ismi Sebastien Corchia’yı gündemine aldı.

beIN Sports'un haberine göre; Igor Tudor, savunmaya takviye yapmak için yönetimden Lille forması giyen Fransız futbolcu Sebastian Corchia'yı istedi. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle temasa geçen sarı-kırmızılılar, mukavelesi sezon sonunda bitecek futbolcu için 3 milyon euro önerdi. Lille Kulübü’nün 4 milyon euro istediği ve taraflar arasında pazarlıkların sürdüğü bildirildi.

Geçen sezon Lille forması altında ligdeki 38 maçın tamamında 90 dakika olarak görev yapan Corchia, bir gol atıp - iki asist yapmıştı yapmıştı. Fransa Milli Takımı’nda bir kez görev yapan başarılı sağ bek, genç milli takımlarda ise defalarca Fransa formasını taşıdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0