Galatasaray'da kritik gün: 7 Temmuz!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen ve bu doğrultuda dört bir koldan çalışmalarını sürdüren Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı isimleri halen resmi olarak açıklamış değil. Yeni sezonun çalışmalarına Igor Tudor önderliğinde Florya'da başlayan Galatasaray'da kritik tarih 7 Temmuz olarak belirlendi.

UEFA Avrupa Ligi önelemeleri kapsamında İsveç'in Östersunds takımı ile ikinci öneleme turunun ilk maçında 13 Temmuz'da karşılaşacak olan Galatasaray, bu turda oynayacak oyuncularını bildirmesi için 7 Temmuz'a kadar süresi var. 7 Temmuz'a kadar listesini UEFA'ya bildirecek olan Galatasaray'ın bu tarihten önce sözleşmeleri imzalatarak TFF'den onay alması ve akabinde oyuncuları UEFA'ya bildirmesi gerekecek. Galatasaraylı yöneticilerin bu nedenle Maicon, Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis gibi prensip anlaşmasına varılan isimlerle en kısa sürede sözleşme imzalayarak prosedürleri yerine getirmek için acele etmesi gerekecek..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0