Alex Tyus Galatasaray'a veda etti!

Galatasaray Odeabank'a sene başında Anadolu Efes'ten transfer olan ve bir sene takımımızın formasını terleten Amerikalı pivot Alex Tyus, kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştığı açıklama ile Galatasaray'a veda ettiğini açıkladı. 

İnişli çıkışlı bir sezon geçirdiğini ve geride kalan yılların kendisine büyük tecrübe kattığını söyleyen Tyus, "Benim kariyerimde hem kişilik hem sporcu olarak büyük bir tecrübe oldu. 6 yıllık profesyonel sporcu, 5 yıllık Euroleague oyuncusu olarak İstanbul’da geride bıraktığım son iki yıl çok fazla şey görmemi sağladı. Harika takım arkadaşları ve aynı yolda olduğum insanlarla yola devam etmek çok güzeldi. Hala bu maratonun içerisindeyim." dedi.

Galatasaray Odeabank ile bu sezon THY Euroleague’de 10.0 sayı, 5.2 ribaund ve 1.5 blok ortalaması ile mücadele eden Alex Tyus'un eski takımı Maccabi Tel Aviv'e dönmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0