Maicon yola çıktı, geliyor!

Gelecek sezon kadrosunda büyük bir operasyona hazırlanan Galatasaray, uzun süredir uğraştığı stoper transferinde sona ulaşmak üzere.. Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı stoper Maicon için Sao Paulo kulübünün kapısını çalan ve 1 milyon euroluk bonusla birlikte 8 milyon euro bonservis bedelinde anlaşma sağlayan Galatasaray, dün akşam Francesco Acerbi için Sassuolo ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayınca Maicon'u sözleşme imzalamak için İstanbul'a davet etti.

Brezilyalı oyuncu menajer Rafael Almedia ile birlikte Sao Paulo'dan hareket ederken, Türk Hava Yolları'nın TK16-GRU/IST seferini yapan geç saatlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

Maicon'un birlikte seyahat ettiği Rafael Almedia'nın havalimanında ve uçaktan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar şu şekilde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0