Galatasaray'da taşınmak için hedef 2018..

Florya'daki arazinin üst kullanım hakkını Emlak Konut'a veren ve bunun karşılığında Kemerburgaz'a taşınmaya hazırlanan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Florya'nın iki katı büyüklüğünde olacak olan yeni tesislere 2018 yılının başında taşınması beklenirken, Galatasaray tesislerine dair ortaya çıkan somut bir proje henüz yok. Ali Sami Yen Arena'ya yaklaşık 5 dakikalık mesafede olacak olan tesisler Avrupa standartlarında olacak.

5 FUTBOL SAHASI VE KONAKLAMA TESİSLERİ
Florya'da iki nizami futbol sahasına sahip olan Galatasaray, yeni yapacağı Kemerburgaz tesislerinde 5 nizami futbol sahasına sahip olacak. Florya'da bulunan sahaların yetersizliği ve kullanışsızlığı bu sezon bir çok kez dikkat çekmiş, hatta Igor Tudor'un talebi doğrultusunda milli arada Olimpiyat Stadı'nda çalışan Galatasaray tesislerinin zeminini kısmen yenilemek zorunda kalmıştı. 160 dönüme yapılması planlanan ve futbol kenti olarak tasarlanan tesislerde Avrupa standartlarında dizayn edilecek konaklama tesislerinin de yer alması bekleniyor. 

2018 yılının başında Florya'dan çıkmayı hedefleyen Galatasaraylı yöneticiler projenin hayata geçmesi için var gücüyle çabalıyor ancak Kemerburgaz'daki tesisler için henüz somut bir adım atılmaması endişe verici görünüyor. Dursun Özbek yönetiminin en büyük projeleri arasında yer alan Kemerburgaz tesisleri hakkında ortadaki tek somut gerçek, Genel Kurul'da paylaşılan görsel.. Ne bir imar izni var, ne de tesis için vurulan herhangi bir kazma!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0